El Salto arriba als quioscos

Barcelona.

El projecte El Salto, resultat de l’aliança de la revista Diagonal amb més de 20 mitjans diferents, arriba per fi als quioscos. És a dir, el format en paper d’aquest conglomerat es podrà comprar en més de 5.000 punts de venda arreu de l’Estat espanyol. Aquest número és el primer que edita la revista després de la prova pilot ‘número cero’.

El seu preu de venda al públic és de 4’00 €, exactament el mateix preu que si la revista fos adquirida mitjançant internet. Tot i així, la millor opció segueix sent la subscripció anual a El Salto per només 50 €, amb 24 números de la revista inclosos. Aquesta darrera opció ajudaria a seguir fomentant un periodisme independent i de qualitat. El propi mitjà ja diu que amb la subscripció s’ajuda a “fer un periodisme diferent, basat en la cooperació i sense publicitat de grans empreses. Perquè si volem mitjans diferents, hem de construir-los, sostenir-los i crear-los conjuntament. ¡Salta!“.

Cal recordar que El Salto no té cap tipus de publicitat a la seva web. A la versió en paper només hi ha anuncis d’empreses ètiques, amb un compromís social.

La revista estarà disponible tant en la seva edició general com en les seves cinc edicions territorials: Andalusia Aragó, Galícia, Madrid i Navarra. La gent de Catalunya s’haurà de conformar amb l’edició general, ja que encara no s’ha firmat cap conveni per a què es faci una versió catalana del format en paper de la revista. A Barcelona la revista es pot comprar en els següents punts de venda: Tramuntana de Llibres, El Lokal, La Ciutat Invisible, Aldarull, Taifa, Associació cultural Roig i Llibreria La Caníbal.

Entre els mitjans que formen part de El Salto, a nivell català cal destacar la Directa. El mitjà cooperativista de Barcelona col·labora amb aquesta nou projecte mitjançant l’intercanvi de continguts diversos.

Per saber més sobre aquest projecte tan interessant el millor es visitar el seu blog saltamos.net.

BERTO SAGRERA (@Albert_Sagrera)

Llévate el Número 0 de El Salto from El Salto on Vimeo.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s